Waarom vermogensbeheer?

Waarom vermogensbeheer? Veel mensen die op zoek zijn naar een alternatief voor hun spaargeld gaan beleggen. Maar beleggen is een vak. Naast de kennis en ervaring die wordt gevraagd, kost het ook nog eens veel tijd en aandacht. Omdat niet iedereen hier de tijd voor heeft, kiest men vaak om het beleggen uit te besteden in de vorm van vermogensbeheer.

Beleggers hopen vaak zo snel mogelijk veel geld te verdienen. Wanneer men op feestjes of dergelijke komt hoort men vaak de succesverhalen. Maar zodra mensen zelf aan de slag gaan, blijkt dit toch vaak tegen te vallen. Voor beleggers die echter graag zelf aan de slag gaan kan de website van Slimme Aandelen wel eens interessant zijn:

Uiteraard is bij vermogensbeheer van belang dat u over voldoende vermogen beschikt. Meestal betreft dit een minimum van € 100.000,-. Spreiding binnen uw portefeuille is namelijk van groot belang. Toch is er ook een mogelijkheid om met een kleinere bedrag te kiezen voor vermogensbeheer. Dit kan in de vorm van online beleggen onder andere bij Attent Beleggen. Meestal is dit een bedrag vanaf € 25.000,-.

Beleggen, de financiële legpuzzel?

 

 

Is vermogensbeheer in de vorm van een beleggersgiro iets voor u?

Comment ( 1 )

Leave a Reply